Bij SAFE-DRIVING staat het voorop dat jij plezier beleefd in het leren rijden en er wordt alles aan gedaan om van jou binnen een acceptabel aantal lessen een veilige, bewuste en zelfstandige bestuurder te maken. Een persoonlijk lesplan, betrokkenheid, geduld en een lesopbouw in stappen oplopend in moeilijkheid staan centraal.

profiel fotoDSC_0252

Ik ben Jos Leeneman je rijinstructeur en eigenaar van SAFE-DRIVING. Ik heb veel ervaring in het geven van autorijles, voortgezette rijtrainingen en anti-slip trainingen. Uiteraard ben ik WRM gecertificeerd (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen).
Mijn passie voor (veilig) autorijden wil ik graag overbrengen op toekomstige bestuurders. 

Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met je rijopleiding  2todrive

Je krijgt les in een Alfa Romeo Giulia diesel .

Rijles

Géén andere leerlingen wegbrengen of ophalen, dus de lestijd wordt zeer efficiënt benut.

Je kan kiezen voor lessen van 60, 90 of 120 min.

Om je zo goed mogelijk te begeleiden wordt er gebruik gemaakt van de modernste instructie hulpmiddelen en worden je vorderingen bijgehouden op een instructiekaart.

Rijden in een andere stad
Om nog beter zelfstandig aan het verkeer te kunnen deelnemen heb je bij SAFE-DRIVING de mogelijkheid om in de laatste fase van je rijopleiding ook in andere steden te rijden. Je leert op die manier ook rijden in een vreemde omgeving. Het examen doe je wel in Deventer.

Anti-slip training
Jouw rijopleiding stopt niet na het behalen van je rijbewijs!

Hierna krijg je van mij ook nog een professionele anti-slip training. Als beginnend bestuurder moet je goed voorbereid zijn op alle omstandigheden. De nadruk ligt op het herkennen en voorkomen van gevaarlijke situaties. Je wordt bewust van het effect van snelheid op de stopafstand. Je ervaart wat er met een voertuig gebeurt tijdens maximaal remmen en uitwijken. En je wordt geconfronteerd met gripverlies (voorwielslip en achterwielslip). Deze training vindt plaats op een rijvaardigheidscentrum.

Tussentijdse toets
Om nog beter voorbereid te zijn op het rijexamen heb je op ongeveer ¾ van je opleiding de mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen. Dit is een proefexamen die door een examinator van het CBR wordt afgenomen. Na afloop van de toets krijg je een advies van de examinator aan welke onderdelen nog gewerkt moet worden. Bovendien kan je vrijstelling verdienen voor de bijzondere manoeuvres op het rijexamen. Een groot voordeel is ook dat je nu weet wat je kunt verwachten op het rijexamen. Om een toets te doen moet je een theoriecertificaat hebben.

Praktijk examen

zo gaat het praktijk examen

Theorie examen

zo gaat het theorie examen